Avoinna: ma 9-18, ti-pe 9-17, la 10-14
p. 02 5411 001

PALVELUT

Annosjakelu

Apteekissamme on annosjakelupalvelu. Lääkkeet toimitetaan koneellisesti jaetuissa annoskohtaisissa pusseissa kahdeksi viikoksi kerrallaan. Jokaiseen pussiin on selkeästi merkitty mm. lääkkeiden ottopäivämäärä ja ajankohta. Palveluun kuuluu asiakkaan kokonaislääkityksen tarkistus, reseptien uusiminen apteekin kautta ja ajan tasalla oleva lääkityskortti.
Palvelu on maksullinen. Kysy palvelusta lisää henkilökunnaltamme.

Apteekkikosmetiikka

Apteekissamme on runsas valikoima korkeatasoisia kosmetiikkatuotteita, shampoita, käsienhoitotuotteita ja jalkojenhoitotuotteita. Valikoimastamme löytyy mm. Vichy, Avène, Aco, La Roche-Posay ja Favora.
Asiantunteva henkilökuntamme opastaa Teitä sopivan ja turvallisen tuotteen valinnassa.

Itsehoitotuotteet

Apteekissamme on laaja valikoima itsehoitolääkkeitä ja muita laadukkaita itsehoitotuotteita. Farmaseuttinen henkilökuntamme auttaa ja neuvoo Teitä itsehoitoon liittyvissä asioissa.

Kela-asiaa

Kela-korvattavista lääkkeistä saa Kela-korvausta, kun asiakkaan 50 euron alkuomavastuu on kalenterivuodelta täyttynyt. Alkuomavastuu ei koske lapsia eikä nuoria. Sitä sovelletaan sen vuoden alusta, jolloin henkilö täyttää 19 vuotta.
Alkuomavastuun jälkeen lääkekorvauksia maksetaan kolmessa luokassa:
Peruskorvaus: 40 % lääkkeen hinnasta tai viitehinnasta
Alempi erityiskorvaus: 65 % lääkkeen hinnasta tai viitehinnasta
Ylempi erityiskorvaus: 100 % lääkkeen hinnasta tai viitehinnasta, asiakas maksaa jokaisesta lääkkeestä 4,50 euron omavastuun.

Vuonna 2020 lääkekulujen vuosiomavastuu eli lääkekatto on 577,66 euroa. Vuosiomavastuuseen lasketaan mukaan myös alkuomavastuu. Vuosiomavastuun ylityttyä asiakas maksaa jokaisesta ostamastaan lääkkeestä 2,50 euroa.

Lääkejätteet

Voit tuoda vanhentuneet lääkkeet apteekkiimme hävitettäväksi. Jodipitoiset lääkkeet ja elohopeakuumemittarit tulee lajitella erikseen. Palauta ruiskut ja neulat erillään lääkejätteistä, esimerkiksi pakattuna läpäisemättömään muovipulloon tai lasipurkkiin. Tabletit, kapselit, voiteet ja liuokset voit palauttaa omissa pakkauksissaan. Poista kuitenkin reseptilääkkeiden ohjeliput.